OJL Jewellery

Palvelut

Founder image

Kultasepän­palvelut

Kaikki korut kaipaavat ajoittain huoltoa. Varsinkin päivittäisessä käytössä olevat korut, kuten sormukset kuluvat ja naarmuuntuvat ajan myötä. Myös jalokivien istutukset on syytä tarkistaa muutaman vuoden välein. Mikäli kotikonstit; tiskiaine ja kevyt harjaus eivät enää auta, voidaan korut puhdistaa, kiillottaa ja rodioida liikkeessä. Kultasepän käsittelyn jälkeen koru on taas kuin uusi.

Kellosepän­palvelut

Liikkeemme palvelevat kaikissa kelloihin liittyvissä asioissa. Paikan päällä odottaessa onnistuvat muun muassa kellojen paristojen ja rannekkeiden vaihdot sekä pienet korjaustyöt. Mikäli kello vaatii isompaa kunnostamista, kunnioitamme korjauksessa vanhaa ja pyrimme säilyttämään kellon mahdollisimman alkuperäisenä.

Founder image

Kaiverrus­palvelut

Ikuista elämäsi suuret tunteet ja ainutlaatuiset hetket sinulle tärkeään koruun. Viimeistään kaiverrus tekee korustasi täysin yksilöllisen, jotain sellaista mitä kenelläkään muulla ei ole. Taidekaivertajamestarimme Terhi Virtasalo ikuistaa yli 25 vuoden kokemuksella haluamasi viestin koruusi tai muuhun esineeseesi.

Founder image

Gemmologi

Liikkeestämme saat apua jalokiviin erikoistuneilta asiantuntijoilta. He auttavat sinua muun muassa tunnistamaan jalokiviä ja hankkimaan aitoustodistuksen. Samalla voit pyytää jalokivestäsi hinta-arvion.

Hinnan arviointi

Korun hinnan arvioiminen voi olla olla joskus tarpeen. Liikkeemme palvelevat korujen ja jalokivien hinnan arvioinnissa, antaen sinulle käyntisi aikana asiantuntijan arvion korusi arvosta.

Founder image
Founder image

Kullan osto

Ostamme vuosien saatossa tarpeettomaksi jääneitä kultakoruja ja annamme niille uuden elämän muun muassa OJL Originals -malliston kautta. Myydessäsi kultaa meille, saat kaupastasi rahat käteisenä tai suuremmissa tapauksissa tilisiirtona tilillesi.

Voit käyttää kultaasi myös valuuttana lahjakortin ostossa, uusien korujen tai muiden tuotteidemme tai palvelujemme maksussa, tällöin saat siitä 20% korkeamman hinnan.

icon image

Uniikkikoru

Highlight key information to make people quickly impressed by your product

icon image

Muokkaus

Highlight key information to make people quickly impressed by your product

icon image

OJL-Kasvutimantti

Highlight key information to make people quickly impressed by your product

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Seuraa somessa: