OJL NEVÉ LAB

OJL NEVÉ LAB - KOKOELMA SYNTYI HALUSTA TARJOTA SINULLE MAHDOLLISUUS VAPAUTEEN VALITA SE, MIKÄ ON SINULLE TÄRKEÄÄ.

-Olli Johan Lindroos

NEVÉ IN YOUR WILDEST DREAMS

Olli Johan Lindroosilla on yhä enemmän asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita laboratoriotimanteista timanttisormuksiinsa.

NEVÉ SAY NEVÉ!

OJL NEVÉ Lab -sormuskokoelma on omistettu yksinomaan poikkeuksellisen korkealaatuisille ja sertifioiduille laboratoriotimanteille.

NEVÉ ERA IS HERE!

Kokoelmamme heijastaa sen sukupolven tunnetta ja aikakautta, jossa se luotiin.
Laajennamme kokoelmiamme harkitusti ja dynaamisesti ajan saatossa, jalostaen palkittuja kokoelmiamme niin nykyhetkeen kuin tulevaisuuteen katsoen.

ylellisen ajaton

OJL NEVÉ Lab -kokoelman sormukset tunnistetaan yleellisestä muotoilustaan: timanttia korostava istutus ja harkitusti kaartuvat ajattomat muodot.
Olli luo suunnittelussaan ajan kulua kestävän ylellisen muotoilun, joka näyttäytyy katsojalleen relevanttina niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

ORIGINAL NEVÉ LOVE

Kaikki OJL NEVÉ Lab- ja OJL Originals -kokoelman korut noudattavat Olli Johan Lindroosin luomaa ainutlaatuista OJL Originals trilogian kokoelmien yhtenäistä ajattoman designin filosofiaa, jossa kaikki sormukset ovat yhteensopivia keskenään, nyt ja tulevaisuudessa.

Digital showroom >

LOVE NEVÉ FAINTS, NEVÉ!

Aina yrityksen perustamisvuodesta 1976 alkaen OJL Korutalo on käyttänyt koruissaan vain 100 % pohjoismaissa kierrätettyä, puhdistettua 18k kultaa tai platinaa.

VAPAUS

OJL NEVÉ Lab - kokoelma syntyi halusta tarjota sinulle mahdollisuus vapauteen valita se, mikä on sinulle tärkeää.

-Olli Johan Lindroos -

TEHTY SINULLE

OJL NEVÉ LAb kokoelmien sormukset valmistetaan tilauksesta kantajan sormen mukaan oikeassa koossa. 

JOHAN

Yksi muoto
Yksi linja
Yksi leikkaus
Yksi funktio määrittää kaiken

Tutustu >

MOON N' BACK

Yksilöllisesti timantin valoon nostavan kruunun ja hellästi sormea pitkin kaartuvan keveän rungon yhtenäisen harmonisesti muotoiltu kieli yhdistyvät OJL Nevé Lab grown ovaalihiontaisen timantin ylellisen muodon kanssa johdattaen katselijan ennennäkemättömän uusklassismin matkaan.

Tutustu >

LOVE YOU TO THE MOON AND BACK