Tervetuloa Olli Johan Lindroos ateljee vierailulle!

 

TERVETULOA TURVALLISELLE VIERAILULLE OJL ATELJEEHEN

13-14.12.2021 KLO 10:30 JA 15:30 OPASTETUT KIERROKSET

RAJOITETTU HENKILÖMÄÄRÄ 10 HENKILÖÄ (PÄIVITETTY 7.12.2021)

 

Tervetuloa tutustumaan Olli Johan Lindroosin kultaseppien kiehtovaan maailmaan Porin Ateljee n storeen, Itäpuisto 7 Pori. OJL Ateljee vierailullasi pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti kultaseppien toimintatapoihin aina muotoilun monimuotoisesta modernista prosessista perinteiseen kultaseppien työskentelyyn.

Olli Johan Lindroos ateljee vierailusi sisältää runsaasti informaatiota kultasepän alasta sekä uuden ja vanhan teknologian harmonista yhteistyötä.

Näkemällä ja kokeilemalla, ja erilaisiin tietopaketteihin tutustumalla saat helposti vastauksia kysymyksiisi. Vierailu on ohjattu ja opastettu, kesto noin 45 minuuttia.

Teoksemme ovat merkittäviä kultturellisia koruja, kokoelmamme heijastavat sen sukupolven tunnetta jossa ne luotiin.

Haluamme varmistaa että kaikki luomuksemme ylittävät ajan, jalostamme kokoelmiamme harkitusti ja dynaamisesti ajan saatossa, noudattaen OJL-Originals designin filosofiaa työntämällä muotoilun rajoja.
Olli Johan Lindroos design on karaktääriltään yksinkertaisten linjojen geometrian leikkiä. Syvyyttä ja uudelleen näkemisen iloa.

 

Olli Johan Lindroos Ateljee uudistettiin kokonaisvaltaisesti syksyllä 2020, jonka yhteydessä Ateljeen ja myymälän seinä muutettiin lasiseinäksi ja voit katsella kultaseppiemme työskentelyä aina myymälän aukiolo aikojen puitteissa.

Suomalainen perheyritys toisessa sukupolvessa, Esko Lindroos Oy vuodesta 1976

 

Valokuvaaminen ja videoiminen vierailusi aikana on sallittua.

Somettaminen on sallittua              

Facebook #ollijohanlindroos

Instagram #ollijohanlindroos

 

OJL Originals koru on valinta Sinulle joka arvostat muotojen tarkkuutta, arvokkaita yksityiskohtia ja kauneutta puhtaimmillaan.

 

 

 

 

 

TERVETULOA TURVALLISELLE VIERAILULLE OJL ATELJEEHEN

 

Me OJL:llä teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme ja henkilökuntamme tuntevat olonsa turvalliseksi. Katso tästä turvallisen ostamisen vinkkimme. 

Haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää osaltamme koronaviruksen leviämisen riskiä.  Meillä on lisätty hygieniatoimenpiteitä, ja henkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota huolellisuuteen esimerkiksi käsihygieniassa. Suosittelemme käyttämään maksuvälineenä korttia tai lähimaksua käteisen sijaan.

 

TAPAHTUMAT

Alkaen 25.11. koronapassi on käytössä kaikissa Olli Johan Lindroosin järjestämissä tapahtumissa. Tapahtumien osallistujamäärä rajoitetaan tarvittaessa ajankohtaisten rajoitusten mukaisesti. 

 

MASKISUOSITUS

Suosittelemme maskin käyttöä myymälöissämme ja ateljeessamme niin asiakkaille kuin henkilöstöllemmekin. Pidetään huolta toisistamme.

Ymmärrämme, että kasvomaskin käyttö ei ole kaikille mahdollista esimerkiksi terveydellisistä syistä. Luotamme, että asiakkaamme toimivat vastuullisesti tässä tilanteessa. Turvallinen vaihtoehto asioimiseen on verkkokauppamme, joka palvelee 24/7.

 

TURVALLISEMPI ASIOINTI

Ostoksille vain terveenä
Tulethan ostoksille vain täysin terveenä.

Huolehditaan käsihygieniasta
Käsien pesu ja käsidesin käyttö on erityisen tärkeää. Sisäänkäynneiltä ja kassoilta löytyy asiakkaiden käyttöön tarkoitettua käsidesiä. Käsihygienian tärkeyttä on myös painotettu henkilöstölle.