Screenshot 2024-07-02 at 15.46.14.png__PID:8d0274cb-c569-42fb-a88e-1d756b26df6d

Olli Johan Lindroos World Cup Distance Winner Uniikkisormus

Kerttu Niskanen 2023

Kerttu Niskanen halusi saavutuksestaan muiston, joka kulkisi joka päivä mukana

Kerttu Niskanen on suomalainen hiihtäjä, joka saavutti yhden uransa suurimmista voitoista vuonna 2023 voittamalla naisten hiihdon distanssicupin. Tämä merkittävä saavutus oli Kertulle erityisen tärkeä, ja hän halusi löytää tavan, jolla voisi kantaa tätä muistoa mukanaan joka päivä. Kerttu päätti tilata meiltä Uniikki-sormuksen, joka symboloisi tätä upeaa hetkeä.

Me valikoiduimme Kertun sormuksen toteuttajaksi, koska hän arvostaa suomalaista käsityötä ja korkealaatuisia materiaaleja. Uniikki-palvelumme tarjoaa mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa täysin henkilökohtainen koru, ja tämä oli juuri sitä, mitä Kerttu etsi. Yhteistyö Olli Johan Lindroosin kanssa oli luonnollinen valinta, sillä Olli tunnetaan kyvystään luoda koruja, jotka välittävät suuria tunteita ja kertovat tarinoita.

Yksi sormuksen keskeisistä piirteistä on sen timanttikuorrutus. Sormuksen pinta on päällystetty eri kokoisilla timanteilla, jotka on aseteltu satunnaisesti, tuoden sormukseen elävyyttä ja luonnon satunnaisuutta muistuttavan ilmeen. Timanttien asettelu vaatii tarkkaa ja kärsivällistä työtä, jotta lopputulos on sekä kaunis että kestävä.

Screenshot 2024-07-04 at 9.52.51.png__PID:a7dbe136-3e78-49a7-b4c1-10d2ed89933d

Kun sormus oli valmis, se oli kaikkea sitä, mitä Kerttu oli toivonut ja enemmän. Valkokultainen sormus, joka oli kuorrutettu eri kokoisilla timanteilla, säkenöi kauniisti ja muistutti lumihiutaleen herkästä kauneudesta. Sormuksen keskellä olevat viisi isoa timanttia olivat näyttävä yksityiskohta, jotka symboloivat Kertun podium-paikkoja ja hänen suurta saavutustaan naisten hiihdon distanssicupin voitossa.