• Lapponian uniikki muotokieli saa inspiraationsa Pohjolan luonnosta ja mielenmaisemasta. Lapponialla korusuunnitteluun suhtaudutaan taiteenlajina, jossa muotoilijoiden taiteellinen näkemys yhdistyy tuotemerkin ainutlaatuiseen korusuunnittelun perintöön.

  Björn Weckströmin muotoilemat korut ovat Lapponian keskeisimmät ja tunnetuimmat tuotteet. Weckströmin töitä onkin nähty niin Star Wars -elokuvassa, kuin Yoko Onon päällä.

  Tutustu tarkemmin.

 • Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Näin kultaseppämestareidemme persoonallinen työpanos ja kädenjälki pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kaikki korumme ovat saatavina niin kelta- kuin valkokultaisina.

  Tutustu tarkemmin.

 • KOH-I-NOOR on kuuluisa Intiasta lähtöisin oleva timantti, jonka nimi tarkoittaa valon vuorta. Nykyään Kohinoor tunnetaan myös Kultakeskus Oy:n upeiden timanttisormusten ja -korujen tuotemerkkinä. Kohinoor-timanttikorut syntyvät arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden käsityön tuloksena Hämeenlinnassa.

  Tutustu tarkemmin.

 • Tammi Jewellery on kauneutta ja hienostunutta kädenjälkeä vaaliva korubrandi, jonka juuret on luonut kultaseppä Alpo Tammi vuonna 1954. Hänellä oli silmää kauneudelle ja loi kansainvälisen menestystarinan taitavien korumuotoilijoiden luotsaamana. Tammi Jewellery suunnittelee ja valmistaa korut edelleen käsityönä Suomessa - jaloimmista materiaaleista. Tutustu ja Ihastu!

   

  Tutustu tarkemmin.

 • Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteena Lumoava on aito ja rehellinen. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

   

  Tutustu tarkemmin.

 • Tunteiden vuori -malliston klassikko on Vuoden kaunein sormus voittaja vuodelta 2009. Se sai omana aikanaan enemmän ääniä kuin kaikki muut kilpailun korut yhteensä. Silloin jo puhuttiin, että nyt syntyy uusi klassikko, ja niin siinä kävi, sillä tunteiden vuori jatkaa edelleen kehittymistään. Tunteiden vuori malliston kaikkien kihla- ja vihkisormusten materiaaliksi voit valita kullan, valkokullan, punakullan tai platinan.

   

  Tutustu tarkemmin.