Tekijät

OJL Jewelleryn ydin ovat sen tekijät. Korun matka kantajalleen kulkee suunnittelijan, kultasepän, kaivertajamestarin ja myyjän käsien kautta. Korut tehdään kotimaisena käsityönä Porin myymälän yhteydessä sijaitsevassa ateljeessa. Myymälöissä työskentelevät myös gemmologi ja kelloseppä.
OJL Jewelleryn liikkeiden palvelu on kokonaisvaltaista ja kattaa kaiken arvokoru- ja kelloliikkeiltä toivotun. Tärkeintä on kuitenkin se, että asiantuntijat ovat myös asiakkaiden käytettävissä. Ota yhteyttä ja varaa aika tapaamiseen.

 • Suunnittelija, luova johtaja

  Olli Johan Lindroos

  “Estoton suunnittelu omia ajatuksia kuunnellen -  se on työni upeus. Onnistunut koru välkehtii kantajansa ainutlaatuista persoonaa. Sen taika ei katoa koskaan ja unohtumattomat hetket säilyvät sukupolvelta toiselle.” Kultaseppä Olli Johan Lindroos vastaa OJL Jewelleryn omien korujen suunnittelusta ja uniikeista tilaustöistä jo toisessa sukupolvessa. Hänen kanssaan voi suunnitella ikimuistoisen lahjan, vihkisormuksen tai yrityksen oman korun. Olli Johan Lindroos on suunnitellut koruja mm. Audille ja voittanut töillään vuoden kaunein sormus tittelin vuosina 2012 ja 2016.
 • Kultaseppä

  Paavo Marila

  “Lapsuuden haaveammattini oli olla kultaseppä. Muistan hyvin, kuinka lumouduin pienenä poikana Egyptin kulta-aarteista ja kultaseppäsetäni töistä ja pohdin, että tuollaisia minäkin haluan osata tehdä! ” Lähes kaikki OJL Jewelleryn korut kulkevat Paavon käsien kautta. Paavo työskentelee Porin ateljéssa, myymälän yhteydessä.
 • Myymäläpäällikkö, Pori

  Hanna Järvenperä

  “Kauniit korut ja teemat, kuten rakkaus ovat ihana ympäristö työskennellä. Myymälässä esimiehenä työskentely on vaihtelevaa ja vastuullista. Koen onnistuneeni työssäni, kun asiakkaat ja henkilökunta ovat tyytyväisiä.” Hanna luotsaa Porin myymälää kokonaisuudessaan. Erikoiskaupanalan esimiehen ammattitutkinnon suorittanut Hanna tuntee porilaisen kuluttajan tavat ja työntekijöiden toiveet.