Roosa ilo

Syksyn tullen väriskaala muuttuu vähitellen syvemmäksi ja lokakuinen Roosa Nauha kampanja nostaa hehkeän pinkin väriloiston eturiviin. OJL Originals osallistuu kampanjaan jo neljättä vuotta peräkkäin, tällä kertaa Roosa Ilo nimisellä sormuksella, joka on myynnissä loppuvuoden ajan.

Jalokivien joukosta olemme aiempien vuosien tapaan valinneet säväkän pinkin turmaliinin symboloimaan rakkautta, kauneutta ja uskoa tulevaan. ”Tämä on mun sydäntä lähellä oleva asia ja halusin nimenomaan pinkin turmaliinin ilmentämään sitä mikä merkitsee eniten elämässä,” sormuksen suunnittelusta vastaava Olli kertoo.

Tänä vuonna kampanjasormuksessa on myös reilu ripaus iloa. Roosa Ilon pinkkiä keskuskiveä reunustavat pienet timantit, jotka taittavat valoa koko spektrissä. ”Mä näen ne ilon pisaroina,” Olli miettii. ”Tällä sormuksella haluan levittää sitä fiilistä, että kaikesta selvitään parhaiten, kun muistetaan iloita elämästä.”

Iloa säkenöiviä timantin pisaroita on kampanjasormuksessa tarkoituksella vain yhdellä puolella, sillä elämän suurten hetkien keskellä kaikki ei välttämättä ole symmetristä, mutta se ei vähennä kokonaisuuden kauneutta ja erikoislaatuisuutta. ”Oman rajallisuuden tajuaminen ei vähennä tunteiden aitoutta,” Olli jatkaa. ”Toisen ilo ei ole täyteläisempi kuin toisen.”

Jalokivenä pinkki turmaliini on pehmeämpi kuin puhdas timantti. Turmaliini on kivien kovuutta mittaavalla Mosh asteikolla 7.5 verrattuna timantin lukemaan 10, mutta joskus tarvitaan ripaus pehmeyttä – etenkin sydämen pehmeyttä, kykyä rakastaa ja antaa elämän kannatella. ”Turmaliini ja timantit yhdessä kuvastaa sitä harmoniaa mistä ilo muodostuu.” Olli summaa sormuksen syntytarinaa ja symboliikkaa.

OJL Originals on osallistunut Roosa Nauha kampanjaan jo vuodesta 2015 lähtien. Aiempien vuosien Roosa Kide ja Roosa Lumi kampanjasormuksista on kertynyt yhteensä jo kymmeniä tuhansia euroja tukemaan järjestön toimintaa ja 10% tuotoista lahjoitetaan tänäkin vuonna kampanjan tueksi.

Vuodenajat vaihtelevat ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta Roosa Ilo symboloi sitä mikä pysyy ja mistä kannattaa iloita. Tästä on hyvä jatkaa kohti värien ja ilon täytteistä syksyä!

Ilo tulee suomesta

Kaikki OJL-originals sormukset valmistetaan käsityönä omalla työhuoneella

Olli Johan Lindroos ”Oman rajallisuuden tajuaminen ei vähennä tunteiden aitoutta”