Olli Johan Lindroos Ring of Finland tarina

Sormuksen tarina alkoi vuonna 2017 Kun Suomi täytti 100 Vuotta. Ajatus lähti liikkeelle kysymyksestä jonka itselleni asetin. ”Vuosien päästä kun rakkaasi kysyvät sinulta miten vietit Suomen 100-vuotista syntymäpäivää, mitä tulet heille vastaamaan?”

Halusin luoda ja valmistaa jotain ainutlaatuista tuolle hyvin ainutlaatuiselle vuodelle. Ajatus kestävästä muistosta sormuksen muodossa. Tämä ainutlaatuinen yhteinen hetki kosketti meitä kaikkia Suomalaisia vuonna 2017.

Olen hyvin varma että, on vuonna 2018 on syntynyt paljon hyvin merkittäviä tarinoita Suomeen. Siksi halusin luoda Ring of Finland sormuksen myös vuodelle 2018.

Ilo on vuoden 2018 kaunein lahja jonka voit antaa.

Ilo Ring of Finland 2018, 47kpl uniikki kokoelma on myynnissä 1-31.12.2018

Rakastettujen OJL-Originals sormusten Ring of Finland 2018 on Ilo 47kpl uniikki kokoelma Myynnissä 1-31.12.2018

Rakastettujen OJL-Originals sormusten Ring of Finland 2018 on Ilo. Ilo – Ring of Finland limited edition 47kpl kokoelman sormukset valmistetaan kantajan sormen mukaan oikeassa koossa numeroituna tilausjärjestyksessä, toimitus tammikuu 2018.

Sormukset valmistetaan 100% kierrätetystä kullasta omalla työhuoneellamme tarkoin valikoiduin jalokivin.

Sormuksilla etämyynti mahdollisuus Haluatko varata sormuksen itsellesi vaikka et tiedä sormen kokoa? Se onnistuu soittamalla myymäläämme niin hoidamme kaupan etämyyntinä. Sormus varataan sinulle ja sen valmistus alkaa heti sormen koon mittauksen jälkeen. Toimitamme sinulle tässä tapauksessa kauniin lahjakortin kotiin. Rakastettujen OJL-Originals sormusten Ring of Finland 2018 on Ilo.

5,5mm sinisafiiri + 0,13 tw/vs 3 970€

Ota meihin yhteyttä Jos haluat tietää lisää tilauksen tekemisestä tai saada detaljeja kokoelman sormuksista, olemme paikalla joka päivä klo 09:00-21:00

Vaikka aito ilo on usein sanaton, Ilo sormuksen muodossa se on selkeä Nyt ja ikuisesti

Voit myös varata ajan Helsingin Stockmannin liikkeessämme, missä otamme sormen mitat. Samalla hänellä – tai sinulla – on myös mahdollisuus tutustua Ilo kokoelman syntytarinaan. Näytämme ilolla kuinka jokainen Ilo erityiskokoelman sormuksista työstetään huolellisesti räätälöitynä käsityönä työhuoneellamme.

Miltä Ilo kuulostaa?

Loimme ilolle oman soittolistan, ole hyvä

Lue Ilon tarina

Kauneuden muoto vuodesta 1976