Ensiesittelyssä Ilo

Ensiesittelyssä Ilo

OJL Originals kokoelma kasvaa tällä viikolla, kun elämäniloa symboloiva Ilo liittyy aikaisempien OJL Originals Trilogia sormusten sarjaan. Ilo korusarja lisää taas uuden mahdollisuuden muokata OJL Originals Trilogia sarjasta juuri kantajansa näköinen sormus – nyt ja tulevaisuudessa.

Kuten kaikki OJL Originals Trilogia kokoelmat, Ilo sormus on suunniteltu kokonaisuutena. Saatavilla on kaksi syleilijä sormusta ja timanttisormus eri caraateilla. Näistä voi valita yksinään tai yhdessä käytettävän sormuksen kelta-, valko-, tai punakultaisena. OJL Originals Trilogia filosofian mukaisesti Ilo sopii myös yhteen kaikkien muiden kokoelmien kanssa.

Ilon muotokieli korostaa sisäistä hehkua. ”Aito ilo tulee aina sisältä pain,” sanoo uuden kokoelman luonut Olli. Ilo timanttisormuksessa onkin käytetty modernia kiinnitystapaa – timanttia perinteisesti kannattelevien sakaroiden sijaan Ilon timantti on asetettu kahden symmetrisen renkaan sisään symboloimaan iloa, joka hehkuu sisältä pain.

Timanttisormuksen pariksi voi valita joko yhden tai kaksi OJL Originals syleilijää. Täten syntyy kokonaisuus, jossa keskustimanttia ympäröivä pisaramaisten timanttien kehä lisää Ilon eläväistä säihkettä. ”Minulle nämä pienet timantit kertovat paljon,” Olli jatkaa. ”Ilo tulee usein elämän pienistä asioista.”

Ilo lanseerataan virallisesti lauantaina 6.10.2018 Love Me Do messuilla Helsingin Kaapelitehtaalla.

Meillä on Ilo ja kunnia olla jälleen mukana ”vuoden kaunein sormus kilpailussa” jo kolmatta kertaa. Vuonna 2012 Lumi kruunattii valtakunnan kauneimmaksi, ja vuonna 2016 Kide toi voiton.

Ilo osallistuu myös Häät lehden Vuoden Kaunein Sormus 2018 kilpailuun, missä Iloa edustaa kesällä 2018 syntynyt uniikki sormus, jonka pohjilta kokoelma luotiin. Klikkaa tästä äänestämään ilon puolesta!